20 aprilie 2024

Înscriere la Curs

1. Înscriere prin email
Înscrierile pot fi făcute completând Formularul de înscriere  și achitând taxele de curs prin virament bancar în contul Centrului Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”, RO57 TREZ 7012 1G33 5000 XXXX, Trezoreria Sector 1, COD FISCAL 4266693.
Fișa de înscriere completată și o copie a ordinului de plată aprobat de bancă vor fi transmise secretariatului instituţiei pe adresa: cursuri@dalles.ro, cu confirmare de primire.

Rugăm cursanţii Centrului Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” să consulte orarul şi să verifice data fiecarui debut de curs, intrucât instituţia işi rezervă dreptul de a prelungi perioada de înscriere până la întrunirea numărului minim de cursanţi necesar formării unei grupe. Cursanţii vor fi inştiinţaţi prin intermediul e-mail-ului şi/sau telefonic de orice modificare care poate apărea in organizarea cursurilor.

– Există posibilitatea rezervării locului în grupă cu condiţia achitării unui  avans minim de 200 lei.

– Majoritatea cursurilor profesionale sunt acreditate de Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

 

Pentru mai multe informații referitoare la cursuri:

Mina BAUER – Inspector de specialitate și consilier de etică

Mobil: 0756.144.511

Telefon: 021. 314 66 37

 

Condiții de retragere:

  1. Se admite retragerea de la curs doar după desfășurarea primei ore de curs, depunând o cerere la secretariatul instituţiei. Se va reţine o taxă aferentă cursului frecventat și un procent de 10% din taxa achitată pentru cheltuieli administrative. După această perioadă nu se mai admite retragerea de la curs.
  2. În cazul în care retragerea va fi solicitată înaintea debutului cursului, se va reține suma de 100 lei, reprezentând un procent de 50% din valoarea avansului minim aprobat, respectiv 200 lei.
  3. În cazul în care se va plăti în rate,  cursantul se obligă ca în decurs de maximum o lună de la debutul cursului să achite a doua rată.

2. Înscriere on-line

Pentru înscrierea la curs vă rugăm să completați Formularul de înscriere și să îl atașați în următoarea cerere:

Cerere de Înscriere la Curs

 
*
*
*
*
*

Atașează Formularul de Înscriere la Curs completat. Formularul de Înscriere poate fi descărcat aici. Tip de fișier permis: doc, docx, pdf, jpg, jpeg, png. Dimensiune maximă fișier: 1MB.

*
CAPTCHA image

Codul de securitate antispam

Înscriere la cursuri