Activităţi şi servicii

Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” este o instituţie cu experienţă de peste 70 de ani în domeniul educației adulților, organizând cursuri de formare profesională, acreditate, găzduind, în același timp, spectacole de teatru, spectacole muzicale/concerte, conferințe, expoziții etc.

Centrul dispune de toate dotările necesare bunei desfăşurări a cursurilor sale, inclusiv cele axate pe abilităţi practice (fotografie, bricolaj etc.). Cursanţii noştri vor fi încântaţi să descopere:

  • Sălile de conferinţe, spectacole și concerte: cu 344 de locuri (Sala Dalles), respectiv 200 de locuri (Sala I. C. Brătianu)
  • Sălile de curs
  • Foyer-ul ce găzduieşte frecvent expoziţii şi manifestări culturale
  • Dotările tehnice: sistem audio-video, computere, internet
  • Manuale pentru cursuri
  • Metode de predare moderne, interactive, cu lectori de primă clasă.

Organizare de cursuri și închiriere săli de cursuri

Organizarea și închirierea sălilor de cursuri

Cursurile, ciclurile de conferinţe, cluburile de dezbateri organizate de Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” pot fi frecventate de orice persoană care a împlinit vârsta de 16 ani, indiferent de studii sau profesie. Fac excepţie cursurile profesionale, pentru care se cer studii medii sau superioare.

  • Înscrierile se pot face individual sau colectiv (prin delegat), în limita locurilor disponibile, prin completarea cererii tip (aflată pe site) şi achitarea taxelor corespunzătoare.
  • Indiferent de numărul de ore de participare, taxa fixată pentru curs se va achita integral. Pentru cursurile vocaţionale, studenţii şi pensionarii pot plăti taxa în rate.

Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” poate organiza la cerere, în orice instituţie bucureşteană, cursuri cu tematicile menţionate pe acest site sau cu alte problematici indicate de beneficiar, cu condiţia asigurării unui minim de 10 de cursanţi, a spaţiului necesar desfăşurării lecţiilor şi a achitării taxelor corespunzătoare. Nu se aplică preţuri diferenţiate în funcţie de mărimea firmei.

Pentru amănunte legate de cursuri, vă rugăm să vizitați pagina noastră de Cursuri.

Închirierea sălilor de spectacole

Închirierea sălilor de spectacole (două săli) pentru piese de teatru și concerte muzicale:

  1. Sala Dalles cu 344 locuri, situată în Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18, sector 1, București;
  2. Sala I. C. Brătianu cu 200 de locuri din str. Biserica Amzei nr 5-7,  sector 1, București.

Instituția poate găzdui diverse activităţi culturale (spectacole de teatru, audiții muzicale/concerte, balet, conferinţe, lansări de carte etc.).

Pentru amănunte legate de închirierea sălilor, vă rugăm să ne contactaţi și să vizitați pagina de Închiriere săli.

Organizarea și închirierea sălilor pentru conferințe: 

 

Înscriere la cursuri