Despre noi

Despre Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”:

Din 24.10.2019, potrivit Hotărârii emise de Primarul General al Municipiului București, privind reorganizarea Universității Populare „Ioan I. Dalles”, se modifică denumirea instituției în Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”

…povestea continuă…

Situat în inima Bucureștiului, la kilometrul 0, instituția noastră este o puternică referință în peisajul cultural bucureștean. Scopul Centrului Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” este continuarea trecutului educațional remarcabil prin mai multe pârghii puse la dispoziția voastră:

  • Formare profesională prin sisteme educaţionale corespunzătoare cerinţelor de pe piaţa muncii – cursuri acreditate (fotografie, design vestimentar, croitorie, modă, aranjamente florale și Ikebana, peisagistică, actorie, Public Speaking, comunicare și relații publice, astrologie, arta imprimării pe material textil, nutriție și educație alimentară etc)
  • Pregătirea și organizarea cursurilor pentru adulți de limbi străine (engleză, daneză, germană, turcă, arabă, japoneză, chineză, precum și cursuri de limba română pentru străini/expați);
  • Cursuri pentru copii;
  • Organizarea de activităţi şi manifestări culturale: găzduirea spectacolelor de teatru, concertelor și expozițiilor;
  • Organizarea de conferinţe publice din diverse domenii (cultural, social, turistic, religios, medical, politic și nu numai);

Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” dispune de două săli de spectacole, renovate și modernizate:

  1. Sala Dalles cu 344 locuri, situată în Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18, sector 1, București;
  2. Sala I. C. Brătianu cu 200 de locuri, din str. Biserica Amzei nr 5-7,  sector 1, București.

Sala Dalles Sala I. C. Brătianu

Înscriere la cursuri