Curs de fotografie pentru elevi (10 ani+) – începători

Formular de înscriere la curs

CURS DE FOTOGRAFIE PENTRU ELEVI (+10)

MODUL: ÎNCEPĂTORI

MODUL PRIMĂVARĂ  2020

Durată: 10 şedinţe

 • Program: Duminică, ora 15.00 - 17.15
 • Taxa: 600 lei (plata se efectuează în doua etape: etapa I - 300 lei, la debutul cursului; etapa II - 300 lei se achită in decurs de o lună de la debutul cursului).
 • Profesor: Nadina Stoica
 • Perioadă curs: 19 IANUARIE – 22 MARTIE 2020

Cursul de fotografie se adresează copiilor, pasionaţi de fotografie, care au împlinit vârsta minimă de 10 ani, deţin un aparat de fotografiat sau un telefon smart şi au cunoştinţe minime de utilizare a calculatorului.
Copiii vor învăța in cadrul orelor practice cum se folosește aparatul de fotografiat, cum se realizează o fotografie corectă, din punct de vedere tehnic, cum se surprind obiectele şi lucrurile din jurul nostru și cum să-și arhiveze, prin intermediul fotografiei, familia, prietenii, gândurile și viața.

Vom învăța funcţiile și setările de bază ale aparatului de fotografiat, vom deprinde noţiuni de fotocompoziţie: cromatică şi încadrare, precum si noţiuni de tehnică şi perspectivă în vederea realizării unor fotografii.

Elemente din tematica cursului:

 • Explicarea termenilor fotografici – funcţiuni şi setări ale aparatului
 • Noţiuni de fotocompoziţie şi culoare
 • Fotografia de portret
 • Diverse obiecte în fotografii – tehnică şi perspectivă
 • Fotografia de natură/Fotografia de călătorie/Peisaj
 • Fotografia urbană – fotografia de stradă şi de arhitectură
 • Realizarea unui proiect fotografic.

Orele practice se desfăşoară in cadrul Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti”, Grădina Botanică, Centrul Vechi, muzee, parcuri etc.
La finalul cursului se va organiza o expozitie, deschisă publicului, cu fotografiile realizate de cursanti si se va acorda Diploma Centrului Metropolitan de Educatie si Cultură „Ioan I. Dalles”.

Nadina Stoica, a absolvit secția Foto-Video, în cadrul Universității Naționale de Arte din București și activează ca fotograf freelance. De-a lungul timpului s-a implicat în acțiuni de voluntariat și dezvoltare personala și a susținut workshop-uri de fotografie, comunicare sau teambuilding-uri dedicate în special copiilor, adolescenților și persoanelor cu disabilități.

În lucrările sale, Nadina cercetează importanța memoriei și a originilor, modul în care acestea îi influențează atât viața personală, cât și demersul artistic. Folosește în principal mediul fotografic pe care îl îmbină ulterior cu obiecte, instalații și uneori video. Practica sa artistică cuprinde, de asemenea, colajul, desenul și pictura, cu care experimentează în moduri naive și copilăroase. Proiectele sale au fost prezentate în cadrul unor expoziții de grup, precum:

Expoziție de Fotografie „La Strada” – Muzeul de Artă Constanța – iulie, 2015;

Noaptea Albă a Galeriilor – BEAT Bar Umanist – octombrie, 2017;

Rezidență Școala de Acasă Hundorf – august 2018;

Expoziție în cadrul Rezidenței Școala de Acasă Hundorf – Institutul Cultural Român – septembrie, 2018;

Expoziție Halloween – KunstRaum – noiembrie, 2018;

Expoziție de Licență „Flat of the Blade” – SwitchLab – iunie, 2019, GRAFICA TÂNĂRĂ – Supermaket-ul de Artă – iulie-august, 2019.

Curs de fotografie pentru elevi (10 ani+) - începători

 • Imagini curs 2020

 • Fotografii, 2019

     

 • Imagini Curs de Fotografie pentru Elevi, 2018

 • Imagini Curs de Fotografie pentru Elevi, 2017. Orele practice au avut loc în cadrul Muzeului Național al Satului “Dimitrie Gusti”, căruia îi mulțumim pentru colaborare.

curs fotografie pentru elevi updalles 1 curs fotografie pentru elevi updalles 2 curs fotografie pentru elevi updalles 3

curs de fotografie pentru copii up dalles 1 curs de fotografie pentru copii up dalles 2 curs de fotografie pentru copii up dalles 3 curs de fotografie pentru copii up dalles 4 curs de fotografie pentru copii up dalles 5 curs de fotografie pentru copii up dalles 6 curs de fotografie pentru copii up dalles 7 curs de fotografie pentru copii up dalles 8 curs de fotografie pentru copii up dalles 9 curs de fotografie pentru copii up dalles 10 curs de fotografie pentru copii up dalles 11 curs de fotografie pentru copii up dalles 12 curs de fotografie pentru copii up dalles 13 curs de fotografie pentru copii up dalles 14 curs de fotografie pentru copii up dalles 15 curs de fotografie pentru copii up dalles 16 curs de fotografie pentru copii up dalles 17 curs de fotografie pentru copii up dalles 18 curs de fotografie pentru copii up dalles 19 curs de fotografie pentru copii up dalles 20

curs-foto-copii-1 curs-foto-copii-2 curs-foto-copii-3 curs-foto-copii-4

Înscriere la cursuri