23 iulie 2024

Scandal în culise 18.10.2024, ora 19.00

Cumpără bilete

Scandal în culise

Vineri, 18 octombrie 2024, ora 19.00, Sala Dalles

Intrigi, iubiri, gelozii, amenințări, pasiune și artă – toate se amestecă printre cei cinci actori obligați de meserie să se suporte, coordonați de un regizor dependent de artă și … calmante! Un domino de accidente comice în care fiecare personaj este interesat de scopurile și binele propriu până în pragul distrugerii a tot ce este în jurul lor!
Cu toții iubim lumea teatrului! Pentru actori, e un mod de viață, o pasiune! Dar când pasiunea se întâlnește cu lumea reală, lucrurile degenerează în… comedie!
Un cuplu de tineri căsătoriți merg într-o călătorie la casa de vacanță pentru a se bucura de o noapte romantică…fiecare cu alt partener. Întâlnirea celor patru este una explozivă…sau cel puțin așa ar trebui să iasă dacă cei cinci actori care interpretează rolurile nu își aduc problemele din viața reală pe scenă, în fața publicului spectator.
Un regizor panicat, aflat în buza premierei, conștientizând că lucrează cu o mână de oameni haotică, interesată de orice altceva mai puțin de piesa pe care o repetă.
Cinci actori, extrem de diferiți și cu probleme din cele mai diverse, de la sociale la psihice, de la plăceri la orientări, de la nepăsare la relații nepotrivite între colegi, care uită să mai intre în lumea de poveste a teatrului și aduc secretele profesiei în lumea reală.
„Scandal în culise” este un spectacol care dezvăluie publicului în mod involuntar „rețeta”.

Un spectacol în care pot fi urmăriți interpretând fiecare mai mult decât un rol pe actorii Pavel Bârsan, Livia Taloi, Adelina Mihalcea, Alexandra Răduță, Alin Brancu și Andrei Necula, în regia lui Alin Brancu.

Distribuție: Alin Brancu, Livia Taloi, Pavel Bârsan, Andrei Necula, Alexandra Răduță, Adelina Mihalcea.
Regie: Alin Brancu.

Biletele pot fi cumpărate:

  • online pe ticketstore.ro
  • casa de bilete a Sălii Dalles, B-dul Nicolae Bălcescu nr.18 (luni-vineri 10-17).

 

Alte articole

Înscriere la cursuri