23 iulie 2024

Nimic nu-mi scapă 18.06.2024, ora 19.00

Cumpără bilete

Nimic nu-mi scapă

Marți, 18 iunie 2024, ora 19:00, Sala Dalles

Este o comedie savuroasă despre iubire şi disimulare. Regia este semnată de Mihai Baranga, actor cu o experiență bogată în teatru și film , câștigător a numeroase premii naționale si internationale cu spectacolele în care a jucat și pe care le-a regizat. A colaborat în mai multe seriale TV. Și de data aceasta îşi pune amprenta regizorală creând un spectacol de marcă premiat cu Premiul Publicului la Festivalul de Comedie ,,Comic 7B’’. Situaţiile imprevizibile, uneori chiar absurde, în combinaţie cu prestaţia ireproşabilă a actorilor generează umorul savurat din plin de public.

Distribuție de excepție:

ARLINDA MORAVA

Prezenţă constantă pe scenele din capitală, Arlinda Morava este o talentată soprană de origine albaneză, actrita si atașat cultural al Ambasadei Albania în România. De asemenea, Arlinda a fost unul dintre cei 12 artiști internaționali invitați la cel mai mare concert umanitar din lume, dedicat beatificării Maicii Tereza, în anul 2019.

Implicată permanent în diverse acțiuni umanitare, Arlinda promovează uniunea culturală dintre România și Albania, fiind cu adevărat un ambasador muzical și cultural.

ANDRA IULIA STOICESCU – a devenit familiară marelui public datorită interpretării de excepție din emisiunea “Razushow”, fiind actrița principală, în cadrul TVR. Pe lângă diferite colaborări pentru seriale și alte emisiuni, cu televiziuni precum ProTv, Prima Tv, Antena 1, Euforia Tv, a interpretat roluri in cinematografie in filmele :”Dramakarma”, “Un film SIMPLU”, “Vizitatorul”. Pe scena teatrului, este admirată în spectacolele: “Doi pe un balansoar” de William Gibson, “Cerere în casatorie”de A.P.Cehov, “D’ale Carnavalului” de I.L.Caragiale, “Privește înapoi cu mânie” de John Osborne.

CRISTI TOMA – actor cu talent înăscut și cu o vastă experiență în teatru și film, a jucat în ,, Filantropica’’, ,,Restul e tăcere’’, ,, Arestat la domiciliu’’, ,, La Serviciu’’ etc.

CLAUDIU MAIER – un actor cu un umor deosebit, s-a remarcat în lumea teatrului și a apărut pe micile și marile ecrane în producțiile Media PRO: ,,Divertis’’, ,,Spitalul de demență’’, ,, S-a furat mireasa’’.

Alte articole

Înscriere la cursuri