23 iulie 2024

MagicaliA – Academia de magie 15.06.2024, ora 11.00

Cumpără bilete

MagicaliA - Academia de magie

Joi, 13 iunie 2024, ora 11.00, Sala Dalles

Bine ați venit la Academia de Magie “Magicalia”! Aici, arta magică este înălțată la rang de artă nobilă, iar cei cinci magicieni remarcabili vă așteaptă să vă însuflețească cu spectacolele lor pline de mister și uimire.

În rolul de profesor și profesoară, Alice și Emi sunt ghizii dvs. în lumea fascinantă a iluziei. Cu ani de experiență și cunoștințe adânci, ei vă vor îndruma în tainele magiei, dezvăluind secrete vechi și tehnici noi.

Ayan este tânărul student dornic să își pună amprenta în lumea magiei. Cu pasiune și dăruire, el se antrenează sub îndrumarea celor mai buni, aspirând să devină un maestru în arta iluziei.

Cristian DeNis, scamatorul iscusit, este maestrul care vă va încânta cu priceperea sa în manipularea obiectelor și a minților. Cu mișcări precise și dexteritate neegalată, el vă va conduce în lumea iluziei și surprizei.

Și, desigur, Cosmin Armega, Magul suprem, este stăpânul suprem al magiei. Cu puterea sa mistică și cunoștințele sale vaste, el creează momente de magie pură și incontestabilă, lăsând publicul fără cuvinte și cu inimile pline de uimire.

La Academia de Magie “Magicalia”, fiecare spectacol este o lecție de înțelepciune și uimire, iar fiecare magician este un maestru în arta sa. Pregătiți-vă să fiți captivați și încântați, pentru că aici, magia devine realitate și visurile se transformă în adevăruri uluitoare!

 

Biletele se pot achiziționa

 

Alte articole

Înscriere la cursuri