23 iulie 2024

Ia-ți sănătatea în propriile mâini! Conferință și Workshop 26.06, ora 17.00 - 27.06, ora 11.00

Cumpără bilete

Ia-ți sănătatea în propriile mâini! Conferință și Workshop

Dacă îți dorești să afli mai multe despre corpul tău, despre cum să-l asculți și să ai grijă de el, te aștept la conferința „Ia-ți sănătatea în propriile mâini!”, urmată a doua zi de un workshop care va avea loc la BUCUREȘTI. Intenția mea este de a te susține să-ți îmbunătățești calitatea vieții, să-ți găsești echilibrul și să elimini cât mai multe obstacole din calea sănătății tale.
Conferința va avea loc MIERCURI, 26 iunie, începând cu ora 17:00 și va dura aproximativ 3 ore, timp în care voi prezenta sfaturi generale pentru o viață sănătoasă, pornind de la nutriție, sănătatea inimii și a minții, până la recomandări legate de dezvoltarea personală și sport. Abordarea mea este una integrativă, holistică, punând accent și pe cauzele emoționale ale afecțiunilor, iar la finalul conferinței vom avea și o secțiune de întrebări și răspunsuri.

Dată conferință: 26 iunie, în intervalul 17:00- 20:00
Locație: Sala Dalles, Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18, sector 1, București
Preț Conferință: 159 lei

Workshopul de JOI, 27 iunie se va desfășura în intervalul 11:00 -14:00 și va fi un eveniment în care vom aprofunda împreună, într-un cadru mai restrâns, subiectele conferinței și voi face recomandări individuale. Astfel, vei avea ocazia să adresezi întrebări mai specifice și să primești răspunsuri personalizate!

Dată workshop: 27 iunie, în intervalul 11:00-14:00
Locație: Sala Dalles, Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 18, sector 1, București
Preț Workshop: 555 lei

Pentru înscriere și achiziționarea biletelor, te invitam sa accesezi siteul: https://doctorcezar.ro/evenimente/
Vă aștept cu drag la evenimente!

Alte articole

Înscriere la cursuri