21 iunie 2024

Filarmonica de Comedie 11.03.2024, ora 19.30

Cumpără bilete

Filarmonica de Comedie - 11 martie 2024 Sala Dalles

Luni, 11 martie 2024, ora 19.30, Sala Dalles

„Filarmonica de comedie” este un spectacol de miniaturi umoristice, scrise de Radu Gabriel și avându-i ca interpreți principali pe Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim, trei actori de comedie cunoscuți din aparițiile de pe micul ecran (grupul Vouă, serialele “Las Fierbinți”, ” Pariu cu viața”, “Ultimul stinge lumina”) cărora li se alătură Leonid Doni și Gabriel Vatavu.
Autorul spectacolului, Radu Gabriel, ne-a spus câteva cuvinte despre acest proiect:„De-a lungul timpului am scris pentru televiziune peste 400 de scheciuri, scenete, miniaturi satirice. Unele au rămas în amintirea telespectatorilor, altele au rămas pe YouTube… Cele mai multe au fost uitate… Dar oricare ar fi fost soarta lor, fiind niște produse de televiziune, nu au trecut niciodată prin proba de foc a întâlnirii directe cu publicul. Am facut acest spectacol-cocktail pentru a da ocazia celor care le-au văzut să le revadă pe scenă, iar celor care erau prea tineri, ori prea ocupați ca să se uite la televizor să le prilejuim o întâlnire cu comedii scurte, cu și depre români”.
Vrajba vecinilor dintr-un bloc, milionarul de carton care cumpără o filarmonică, provincialul care caută să răzbească în București, muncitori cu probleme metafizice… Satira unei lumi pestrițe, cu țâfnele, candoarea și gândirea abisală a eternului locatar din spațiul Carpato-Danubiano-Pontic.

Cu: Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Leonid Doni și Gabriel Vatavu.

Text și Regie: Radu Gabriel.

Biletele pot fi cumpărate online pe ticketstore.ro sau de la:

1. Casa de bilete a Teatrului Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o oră înainte de spectacole sâmbătă și duminica)
2. Casa de bilete a Sălii Dalles – B-dul Nicolae Bălcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17).

Alte articole

Înscriere la cursuri