Curs online – Leadership și dezvoltarea echipelor eficiente

În curând!

În aceste momente de cumpănă e important să descoperim fiecare liderul din noi. Să avem puterea să trecem peste greutăți și să-i ajutăm și pe alții să o facă, să depășim situația cu bine, împreună!
Scopul cursului de LEADERSHIP ȘI DEZVOLTAREA ECHIPELOR EFICIENTE este de a vă ajuta să descoperiți liderul din voi, să identificați ce presupune să fii un lider, cum să conduceți echipe eficiente și eficace și să vă motivați colegii pentru atingerea unor scopuri comune de business sau personale.
Așadar, dacă ești antreprenor și ai propria afacere, sau lucrezi într-o companie care îți cere să fii cât mai performant și să conduci echipe, sau, pur și simplu, dorești să investești în dezvoltarea ta personală, te așteptăm cu drag la acest curs.
Trainer: Mihai Mătieș.
Prezentarile vor fi postate săptămânal.
Curs realizat în colaborare cu Upstitute.

CURS ONLINE LEADERSHIP ȘI DEZVOLTAREA ECHIPELOR EFICIENTE

#cursonline#dallesIn curând!In aceste momente de cumpănă e important să descoperim fiecare liderul din noi. Să avem puterea să trecem peste greutăți și să-i ajutăm și pe alții să o facă, să depășim situația cu bine, împreună!Scopul cursului de LEADERSHIP ȘI DEZVOLTAREA ECHIPELOR EFICIENTE este de a vă ajuta să descoperiți liderul din voi, să identificați ce presupune să fii un lider, cum să conduceți echipe eficiente și eficace și să vă motivați colegii pentru atingerea unor scopuri comune de business sau personale. Așadar, dacă ești antreprenor și ai propria afacere, sau lucrezi într-o companie care îți cere să fii cât mai performant și să conduci echipe, sau, pur și simplu, dorești să investești în dezvoltarea ta personală, te așteptăm cu drag la acest curs.Trainer: Mihai MatiesPrezentarile vor fi postate saptamanal. Curs realizat in colaborare cu Upstitute.

Publicată de Centrul Metropolitan de Educație și Cultură “Ioan I. Dalles” pe Luni, 6 aprilie 2020

Alte articole

Înscriere la cursuri