C.M.E.C. „Ioan I. Dalles” sprijină tinerii, prin parteneriate, și le acordă reduceri substanțiale!

Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles” oferă reduceri pentru posesorii Bucharest Youth Card și ISIC

Despre colaborarea noastră, articol preluat de pe Bucharest Youth Card și ISIC 

Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că în urma unui parteneriat recent realizat, toți tinerii posesori ai legitimațiilor Bucharest Youth Card sau ISIC beneficiază de reduceri speciale la activități în cadrul Centrului Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”.

Astfel, posesorii de Bucharest Youth Card și ISIC (International Student Identity Card) beneficiază de o reducere de 50% la achiziționarea de bilete la spectacolele organizate în cadrul Centrului Dalles, precum și de 20% la cursurile Centrului.

Reducerea de 50% se acordă atât la biletele pentru piesele de teatru cât și la cele pentru concerte sau alte spectacole organizate de centrul Dalles – în limita a 40 de locuri pe fiecare eveniment în parte.

Reducerea de 20% se acordă la toate cursurile instituției, cu exceptia cursurilor acreditate ANC.

Mai multe detalii legate de reduceri puteți vedea aici.

Bucharest Youth Card sau Cardul Tinerilor din București face parte din proiectul European Youth Card. Cardul se adresează tinerilor care nu au împlinit încă 31 de ani și oferă posesorilor săi acces la o vastă rețea de reduceri, atât la nivel local, în București, dar și în 40 de țări din Europa. Reducerile sunt variate: intrări la obiective turistice, cazări, transport, produse de fashion, teatre, cărți, food & drink și multe altele. Prin intermediul Bucharest Youth Card, posesorii pot realiza economii de peste 2 000 de RON în fiecare an.

Alte articole

Înscriere la cursuri